Kudos pictures - amatöörileffoja vuodesta 2000.


Nämä henkilöt ovat rakentaneet Kudoksen:
 
 
 
Sekä:

 
   

Jenna Potila


Projekteissa:
2009 - Roikkuminen (Hanging on)
 
Jäseneksi?
Pyrimme jatkuvasti laajentamaan ryhmäämme. Jos haluat mukaan elokuvantekoon, ottelepa yhteyttä!


Kudos triviaa :)
$link[1]-elokuva:

$link[2]"; } else{ echo "\"#$randline|47\""; } ?>


 
Häh?

»
»

Kudos pictures on ensimmäisimpiä suomalaisia amatöörielokuvaryhmiä joka on julkaissut koko tuotantonsa ilmaiseksi Internetissä vuosituhannen alusta lähtien, jo ennen varsinaista digitaalisten videokameroiden aikakautta.

Kudos pictures sai alkunsa syksyllä 2000. Kullakin neljällä perustajalla (Mikko, Markus, Matti & Anssi) oli jo jonkinmoista taustaa leffojen tekemisestä. Kipinä tehdä elokuvia, muutama elokuvakäsikirjoitus ja analoginen videokamera löytyivät jo entuudestaan, tarvitsimme enää vain editointikortin tietokoneeseen. Se maksoi 1000mk.

  Kudoksen leffat ovat olleet esillä mm. Tampereen Filmifestivaaleilla, Blue sea film festivaleilla, edesmenneellä Moon-tv:llä, eri alueiden kaapeli-tv verkoissa, taidenäyttelyissä, erinäisissä tilaisuuksissa ja tietysti myös Internetissä.

  Tunnusomaista Kudokselle on monella tasolla seilaava juoni, odottamattomat juonenkäänteet ja reipas/pimeä huumori. :) Lähtökohtanamme on tehdä mahdollisimman omaperäistä materiaalia ja välttää turhaa plagiointia.

  Sana 'Kudos' on englantia, suomennettuna se tarkoittaa kokemusta/mainetta/kunniaa. Ydinryhmämme jäsenet ovat myös musiikillisesti taidokkaita. Teemme musiikit elokuviimme itse.Ota yhteyttä
Jos sinulla on sanottavaa tai kysyttävää yksityisesti, otahan yhteyttä!

Mikali asiasi koskee kaupallista työtä, suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä AaVekellari-tuotantoyhtiöön. AaVekellarin kautta onnistuu videotuotannot suurempaankin tapahtumaan.